Vídeos corporatius
per a empreses.

Apassionats pel nostre treball, tenim la solució ideal per al teu negoci. Valorem les necessitats de la teva empresa per presentar-te una idea que et conquisti en tots els aspectes. El nostre objectiu és que cada vídeo reflecteixi la personalitat de la teva imatge de marca, cuidant cada detall i aportant altes dosis de creativitat. 

Som creatius i ens apassiona el nostre treball. Més de 200 vídeos ens avalen!

Així treballem.

Briefing

Deixa que les idees flueixin. Explica'ns què tens al cap, quin és el vostre objectiu, a qui va enfocada la teva comunicació i quins requisits ha de complir el teu projecte.

Guió

Tens enllestit el teu guió o ens encarreguem nosaltres de definir-lo? En aquest punt desenvoluparem el guió que explicarà la història de la teva marca.

Locució

Nosaltres et presentem una carta de locutors professionals i tu mateix podràs triar qui donarà veu al teu projecte. Perquè les paraules quan sonen bé, fan màgia..

Rodatge

Us presentarem un pla de rodatge per trastocar el mínim el dia a dia de la vostra empresa.

Art i final

El teu vídeo està llest per presentar-se al món i sabem com arribar al teu espectador/client d'una forma natural i impactant.

Vídeo màrqueting

I ara què faig amb aquest vídeo que tan bé ha quedat? No et preocupis, ens encarreguem de tot! T'ho mourem en els canals adequats per arribar als teus clients potencials.

Descobreix alguns dels nostres
projectes.

Els nostres vídeos corporatius per a empreses són històries que emocionen i impacten.
Amb més de 200 vídeos realitzats coneixem allò que el teu client vol veure.
Contacta amb nosaltres i t’assessorarem per trobar el vídeo que transmeti l’essència de la teva empresa.