CREIXEM AMB EL TEU NEGOCI

Disseny de botigues online.

Et creem el teu propi negoci de venda mitjançant la creació i disseny d’una Botiga Online personalitzada i feta a la teva mida.

Una Botiga Online intuïtiva, moderna i agradable que facilitarà l’experiència d’ús als teus clients i augmentarà les opcions de transformar les visites en compres.

Especialistes en Woocomerce

Volem posar-t’ho fàcil i per això apostem per Woocomerce, amb una interfície més intuïtiva i una corba d’aprenentatge més baixa. Nosaltres t’ajudarem en tot el procés perquè tu mateix puguis gestionar-te la botiga, però si ho prefereixes també podem fer-ho nosaltres  😉

Com treballem?

T'instal·lem WordPress

al hosting que hagis triat. Si vols podem assessorar-te o allotjar la teva web als nostres servidors

T'instal·lem una plantilla Premium

Un cop instal·lat WordPress instal·larem la plantilla premium seleccionada que més s’adapti a les teves necessitats.

Et fem una proposta d'estructura i disseny personalitzada

Sobre la base del contingut i les fotos que ens hagueu passat et prepararem una proposta per a definir junts el disseny que seguirem. Si ho prefereixes us podem preparar nosaltres el contingut o utilitzar fotos de bancs d’imatges que encaixin amb la vostra proposta.

Preparem el teu contingut i el pugem

Revisarem tot el contingut que ens enviïs per a crear una estratègia de posicionament On page i et proposarem possibles millores.

Configurem les funcionalitats.

Instal·larem els plugins i funcionalitats extra que requereixi el teu disseny web: sliders, galeries de fotos, portfolios, blog, formularis de contacte, seguretat, etc.

Disseny estratègia SEO i configuració

Configurarem aspectes bàsics de SEO per a la teva nova web, optimitzarem la velocitat, gestionarem la caché i realitzarem les descripcions SEO de cada pàgina.

Revisions i canvis

Podràs realitzar els ajustos necessaris (fins a 2 canvis per pàgina) que consideris. Ara ja tenim preparada la nova pàgina web.

Tot preparat!

Pugem la teva nova web i realitzem les comprovacions necessàries. Velocitat de càrrega, funcionalitats, testatges. Ja estareu online per triomfar!