Experts en màrqueting per a restaurants

En els temps que corren, el màrqueting per a restaurants és fonamental, per això ens posem a la teva disposició perquè el teu restaurant estigui en boca de tots, aconsegueixis atreure nous clients i fidelitzar aquells que ja tens.

A través de la gestió xarxes socials per a empreses, acostem la imatge, productes i serveis a clients potencials. Hem de generar confiança i empatia amb l’usuari, creant vincles duradors per a augmentar els seguidors, complementant i donant suport a les estratègies de venda.

Disseny web

La teva pàgina web és l'aparador ideal per al teu negoci i per a vendre els teus productes a la resta del món. Creem una pàgina web amb tot allò que necessites i adaptable a tots els dispositius

marketing y publicidad

Social media

Comptar amb una estratègia en social media efectiva ajudarà al fet que el teu negoci creixi, fidelitzará a la teva audiència i t'ajudarà a captar nous clients. Tenim la fórmula perfecta!

vídeo

Vídeo

El vídeo és una eina fonamental de la teva estratègia de màrqueting i la millor manera de mostrar al món què fas. Descobreix tot allò que podem transmetre amb un vídeo

Fotografia

Una imatge val més que 1000 paraules, però sempre una bona imatge. Mostrem el millor de tu. També realitzem fotografia en 360º, l'eina perfecta per mostrar el teu negoci!

Contacta amb nosaltres

Necessites una pàgina web?
¿Vols que et dissenyem el teu logotip i tota la identitat corporativa?
Explica’ns una mica sobre el teu projecte, t’assessorem de manera gratuïta i et fem un pressupost ajustat a les teves necessitats.