IDIOMA
CREIXEM AMB EL TEU NEGOCI

Experts en màrqueting per a restaurants

En els temps que corren, el màrqueting per a restaurants és fonamental, per això ens posem a la teva disposició perquè el teu restaurant estigui en boca de tots, aconsegueixis atreure nous clients i fidelitzar aquells que ja tens.

A través de la gestió xarxes socials per a empreses, acostem la imatge, productes i serveis a clients potencials. Hem de generar confiança i empatia amb l’usuari, creant vincles duradors per a augmentar els seguidors, complementant i donant suport a les estratègies de venda.

diseño web

Disseny web

La teva pàgina web és l'aparador ideal per al teu negoci i per a vendre els teus productes a la resta del món. Creem una pàgina web amb tot allò que necessites i adaptable a tots els dispositius

marketing y publicidad

Social media

Comptar amb una estratègia en social media efectiva ajudarà al fet que el teu negoci creixi, fidelitzará a la teva audiència i t'ajudarà a captar nous clients. Tenim la fórmula perfecta!

vídeo

Vídeo

El vídeo és una eina fonamental de la teva estratègia de màrqueting i la millor manera de mostrar al món què fas. Descobreix tot allò que podem transmetre amb un vídeo

Fotografia

Una imatge val més que 1000 paraules, però sempre una bona imatge. Mostrem el millor de tu. També realitzem fotografia en 360º, l'eina perfecta per mostrar el teu negoci!

No tienes tiempo

para dedicarle a tus redes sociales? No te preocupes, es normal que le dediques tiempo a aquello que eres más productivo y te aporta más beneficios.

Eres invisible

porque no estás aplicando una estrategia para darte a conocer a través de la red y tu público objetivo no te conoce.

Tienes pocos seguidores

debido a que no realizas publicaciones de forma constante y sin unos objetivos claros.

No potencias tu marca

y eso no ayuda a que la situación mejore a largo plazo. Una marca bien consolidada se vende por si sola.

Cada proyecto

una experiencia
única.

Nos apasiona el vídeo y contar historias, historias emotivas. Con más de 200 vídeos realizados sabemos lo que tu cliente quiere ver.
Contacta con nosotros y te asesoraremos para encontrar el vídeo que transmita la esencia de tu empresa.

× ¿Cómo puedo ayudarte?