Disseny gràfic.

A Explay Visual creiem que tant la creativitat i com un bon disseny són molt importants per al teu negoci, per això ens agrada cuidar-lo i treballar-lo al màxim.

Sense límits, sense fronteres creatives. Si obres la teva ment, mourem cel i terra per fer-te brillar.

Som un estudi creatiu, fem disseny gràfic, disseny web i apostem per tu!

Disseny gràfic publicitari

El nostre equip té un alt nivell creatiu per a donar el toc comercial que precisen els teus cartells, bàners i peces comercials. Analitzem cada projecte de manera personalitzada, i creem les peces que més et convinguin creant un producte únic i original.

Disseny de logotip

Dissenyem des de zero un logotip únic, que t’identifiqui i et diferenciï de la teva competència. Una imatge guanyadora per al teu negoci que transmeti el missatge i valors de la teva empresa.
campaña de publicidad y marketing

Disseny editorial

Realitzem el disseny, la composició i la maquetació de qualsevol element d’edició editorial que requereixi la teva empresa: dossier corporatiu, catàlegs de productes, revistes o la memòria anual de la teva empresa, per exemple.
INVERTEIX EN EL FUTUR

No deixis de costat la teva marca

Quan inicies un projecte el primer pas és idear el nom comercial i dissenyar el logo. La marca comercial és la base de tota la comunicació present i futura, per això és molt important cuidar-la des del seu naixement i mantenir-la amb un aspecte fresc i concorde a les tendències del moment.

Som una empresa de disseny gràfic a Tarragona. Sabem el que necessita la teva marca i la cuidarem com si fos nostra!

Us ajudem a ser visibles

Solucions creatives per a empreses