IDIOMA
CREIXEM AMB EL TEU NEGOCI

Disseny gràfic.

A Explay Visual creiem que la creativitat i el bon disseny són molt importants per al teu negoci, per això ens agrada cuidar-lo i treballar-lo al màxim.

Sense límits, sense fronteres creatives. Si obres la teva ment, mourem cel i terra per a fer-te brillar.
Som un estudi creatiu, fem disseny gràfic, disseny web i apostem per tu!

Serveis.

diseño web

Disseny de logotip

Dissenyem des de zero un logotip únic i diferenciat de la teva competència, coherent amb l'activitat empresarial del teu sector. Una imatge guanyadora per al teu negoci que transmeti el missatge i els valors de la teva empresa.

diseño gráfico

Disseny editorial

Realitzem el disseny, la composició i la maquetació de qualsevol element d'edició editorial que requereixi la teva empresa: dossier corporatiu, catàlegs de productes, revistes, el resum anual de la teva empresa.

Disseny publicitari

El nostre equip té un alt nivell creatiu per donar el toc comercial que precisen els teus cartells, bàners i peces comercials. Analitzem cada projecte de manera personalitzada i creem les peces que més et convinguin creant un producte únic i original.

Empresa de diseño gráfico
INVERTEIX EN EL FUTUR

No deixis de banda la teva marca.

Quan inicies un projecte el primer pas és idear el nom comercial i dissenyar el logotip. La marca comercial és la base de tota la comunicació present i futura, per això és clau cuidar-la des del seu naixement i mantenir-la al llarg del temps amb un aspecte fresc i d’acord a les principals tendències . Sabem allò que necessita la teva marca i la cuidarem com si fos nostra.

Som una empresa de disseny gràfic a Tarragona!

T'ajudem amb el teu negoci?

Tens una Idea? Nosaltres la fem realitat

Treballs.

× ¿Cómo puedo ayudarte?