VISIBILITZEM EL TEU NEGOCI

Disseny web one page.

Si necessites una pàgina web que no contingui molta informació, disposes d’un pressupost reduït o ets dels que pensa que menys és més, una pàgina one page és l’opció ideal per a la teva empresa.

Aquest tipus de disseny funciona per a emprenedors o empreses petites que inicien la seva marxa en internet, o per a empreses que vulguin crear una pàgina web amb finalitats comercials o per a captar clients.

La teva pàgina web al millor preu

L'opció de pàgina web més ecoòmica si necessites promocionar un determinat servei/producte,
un lloc web amb poc contingut, o captar leads

Contacta amb nosaltres

Necessites una pàgina web?
Explica’ns una mica sobre el teu projecte, t’assessorem de manera gratuïta i et fem un pressupost ajustat als teves necessitats.

RESPONSABLE: Jeremy Alonso Sánchez (EXPLAY) FINALITAT: Respondre a la sol·licitud o consulta de la persona interessada i en el seu cas, enviar-li informació relacionada sobre els productes de EXPLAY, comptant amb el seu consentiment. DESTINATARIS: No se cediran dades a tercers. DRETS I INFORMACIÓ ADDICIONAL: Es permet l'exercici dels drets d'accés, rectificació o supressió, entre altres. Tota la informació es troba accessible en la informació detallada de la nostra Política de Privacitat.