Trucs per fer front a les fake news

comunicació i màrqueting

La immediatesa dels temps que vivim ens obliga, tot sovint, a preguntar-nos si les informacions que ens arriben són verídiques. Tot va molt de pressa, en l’era dels dispositius mòbils, i cada cop són més les persones que s’informen únicament per mitjà de les xarxes socials, un espai on circulen molts missatges amb afirmacions que no han estat prèviament contrastades. No és pas d’estranyar, doncs, que s’hi hagin fet córrer falsedats en repetides ocasions, de vegades per motius interessats.

L’hora de la proximitat

comunicació de proximitat

Diu el tòpic que després de la pandèmia del coronavirus no serem els mateixos, com a societat. I hem de reconèixer, malgrat tots els matisos que es puguin aportar al debat, que aquesta frase, tan repetida, té bona part de raó. En el cas dels consumidors és una evidència. Els hàbits de consum han canviat, i és molt possible que algunes de les tendències observades en els darrers mesos es consolidin.

La comunicació de marca en temps del coronavirus

agència de màrqueting i publicitat a Tarragona

La propagació del coronavirus ha provocat una sèrie de canvis abruptes en la nostra manera de relacionar-nos. Qui ens ho hauria dit, fa tan sols uns mesos, que ens hauríem de confinar, o que no ens podríem abraçar? Tot i que les xifres evidencien una reducció en les defuncions i en el nombre de contagis, sembla que encara haurem de conviure una temporada amb el virus. I tenir-ho present és important, a l’hora d’afrontar la nostra comunicació de marca.